Λέτο, Νίνης, Σπυρόπουλος στην Adidas

Σε εκδήλωση της αθλητικής εταιρείας που ντύνει τον Παναθηναϊκό έδωσαν το παρών το βράδυ της Τρίτης (25/10) οι Σεμπάστιαν Λέτο, Σωτήρης Νίνης και Νίκος Σπυρόπουλος και πολιορκήθηκαν από μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους.

Νίνης: Ημουν σίγουρος ότι η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει
Την σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή θα άρχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης, λέγοντας: "Εγώ ήμουν σίγουρος και ήξερα ότι η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει. Αλλωστε και πέρυσι είχαμε

καλή πορεία που σταμάτησε στο ντέρμπι. Εχουμε από την αρχή τον προπονητή και αυτό είναι καλό για εμάς. Δύο χρόνια αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πλέον έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ντέρμπι που πρέπει να βρεθείς σε καλή μέρα και να πάρεις τα ματς".

Οσον αφορά την επιστροφή του στην... δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του είπε: "Ολα πάνε καλά για την επιστροφή μου, βάσει προγράμματος. Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θέλω να πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολο και θέλει πολύ δύναμη για να επιστρέψεις".

Για τον αν επηρεάζεται η ομάδα από το θέμα του Πρίγκιπα, ήταν κατηγορηματικός: "Δεν υπάρχει καμία αναταραχή και φαίνεται. Μας ενδιαφέρει για το ποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας", ενώ για την αθλητική εταιρεία είπε: "Είναι τιμή μας που μας εκπροσωπεί ένας χορηγός όπως η Adidas".

Σπυρόπουλος: Πιστεύω στις δυνατότητές μας
Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας εξέφρασε από την πλευρά του ο Νίκος Σπυρόπουλος, λέγοντας: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω στις δυνατότητές μας".

Ερωτηθείς για το πριμ που λέγεται πως θα δώσει ο Πρίγκιπας Σουλτάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού, εφόσον κάνουν το 3Χ3 στα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ απάντησε χαμογελώντας: "Κάτσε πρώτα να μας πάρει και τα βλέπουμε όλα αυτά"!

Keywords
Τυχαία Θέματα