Λεβαδειακός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στην Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League

Λεβαδειακός και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, με λίγες καλές φάσεις για γκολ. Ελαφρώς καλύτεροι οι βοιωτοί, οι οποίοι

έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με Φαβάλι και Ζουρούδη. Βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μάντζιου, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πετύχει κάτι καλό. Ο διαιτητής Κάκος απέβαλλε, με απευθείας κόκκινη κάρτα, τον Ριέρα, μετά το τέλος του ματς, για διαμαρτυρία του ισπανού.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Παράσχου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με καλύτερη αυτή του Φαβάλι στο 19'. Ο αργεντινός μέσος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Οι βοιωτοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας ξανά πολύ κοντά στο γκολ στο 28'. Μετά από κόρνερ του Φαβάλι, ο Ζουρούδης ευνοήθηκε από τις κόντρες, έγινε κάτοχος της μπάλας σε ιδανική θέση, αλλά ο Ελευθερόπουλος έδιωξε ενστικτωδώς το πλασέ του.

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού είχε άλλη μία καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 36', αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση, πέρασε άουτ. Στην αντίπερα όχθη, λίγα πράγματα έδειξε η ομάδα του Μάντζιου στο πρώτο μέρος.

Στο 17', ο Ριέρα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό, αλλά έχασε το κοντρόλ και έδωσε το δικαίωμα στον Μελισσά να απομακρύνει, ενώ στο 26' ο Κούτσι καθυστέρησε και δεν εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Κυριακίδη, ο οποίος πρόλαβε να επιστρέψει στην εστία του και να μπλοκάρει το σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Οι κυανέρυθροι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο μέρος, συγκριτικά με την εικόνα που είχαν στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού και προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ, τα οποία δεν έβρισκαν στόχο.

Από την πλευρά τους, οι πράσινοι προσπαθούσαν, με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Ζουρούδη, να πετύχουν ένα γκολ, ωστόσο και αυτοί ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Οσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με τις δύο ομάδες να δείχνουν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους Λεβαδειακό και Πανιώνιο να παίρνουν από έναν βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα