Μαχλάς: Η διοίκηση παραιτείται. Δεν υφίσταται

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (20/12) ο Νίκος Μαχλάς προανήγγειλε την αποχώρηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ λίγο πριν την Γ.Σ. της 30ής Δεκεμβρίου, παραδέχθηκε ότι το χρέος της ΠΑΕ ανέρχεται στα 6,3 εκατ. ευρώ, ενώ προέβλεψε την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης ως το πιθανότερο σενάριο της επόμενης ημέρας του ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα

είπε:
"Συνηθίζεται όταν έχουμε κάτι να πούμε, να υπάρχει συχνή ενημέρωση και να είναι τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είμαστε μια διοίκηση που εκπροσωπούμε όλους τους μετόχους και δίνουμε λόγο σε όσους μας συμπαραστέκονται. Το τελευταίο διάστημα ξέσπασε φιλολογία χωρίς λόγο και μερικοί σκέφτονται ότι ίσως η ομάδα αλλάξει χέρια, που δεν στέκει. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις. Οποιοι ενδιαφέρονται για αυτήν την ομάδα, στην ΓΣ έχουμε βάλει θέμα και εκλογές. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με ψηφοδέλτιο και να τον δούμε.

Αν εγκριθεί, τότε να στηρίξουμε μια προσπάθεια που θα κάνει καλό στην ομάδα. Οι ψίθυροι υπάρχουν γενικώς και κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά μου με διάφορους τρόπους. Σε αυτή την ομάδα όλα θα είναι ξεκάθαρα και δεν παίζουμε κανενός το παιχνίδι. Υπάρχουν διαδικασίες που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αυτή η διοίκηση από τον Σεπτέμβριο που έγινε η ΓΣ είπε ότι θα μείνουμε για ένα μήνα, να κάνουμε τις μεταγραφές και να προσπαθήσουμε. Δεν είπαμε ότι έχουμε τα χρήματα για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα.

Το κεφάλι μου έχει μπει στον ντορβά και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά. Ενας μικρός απολογισμός είναι καθαρά το αγωνιστικό μέρος, που πάει περίφημα. Στο 95% οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι. Μπορείτε να δείτε την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα. Παίκτες, προπονητές, κόσμος και διοίκηση είναι μαζί. Η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με το εγώ του καθενός. Εύχομαι να δώσουμε μια λύση στο οικονομικό κομμάτι που απασχολεί την ομάδα. Είναι λίγα τα λάθη που κάνουμε στη διοίκηση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Τον Δεκέμβριο στην τακτική ΓΣ θα ήθελα να ξέρετε ότι η διοίκησή μας, μέχρι εκεί ήταν οι δυνάμεις μας. Δεν μπορούμε να φτάσουμε παραπάνω. Θα περιμένουμε να δούμε όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα και λένε ότι αν φύγει αυτή η διοίκηση θα την στηρίξουμε, εύχομαι αυτή η ομάδα να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να την προχωρήσει από εκεί που θα σταματήσουμε εμείς. Οι εκλογές θέτουν αυτομάτως την παραίτηση αυτής της διοίκησης, ελπίζοντας αυτό που αιωρείται ότι ενδιαφέρονται πολλοί άνθρωποι, να προχωρήσει και να πάει η ομάδα ένα βήμα παρακάτω, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και μας στηρίζει. Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα, κοντός ψαλμός αλληλούια. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Το χρέος της ΠΑΕ για να αγοράσει κάποιος την ομάδα είναι 6,3 εκατ. ευρώ, αυτά που απαιτούνται για να προχωρήσει είναι 1,5-2,5 εκατ. ευρώ. Θα περιμένουμε να έρθουν οι εξελίξεις, χωρίς σκιές, με ονοματεπώνυμο.

Κοσμεί το πρωτάθλημα αυτή η

Keywords
Τυχαία Θέματα