Μάκος: Φινάλε με νίκη

H αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (13/12) για την Αυστρία, όπου την Τετάρτη (14/12) η Ενωση θα αντιμετωπίσει τη Στουρμ Γκρατς, στο τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης Μάκος έκανε δηλώσεις λίγη ώρα πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και τόνισε πως η Ενωση απέτυχε στην Ευρώπη, αλλά το σημαντικό είναι πως πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα, παρά τα πολλά προβλήματα

που αντιμετωπίζει.

"Είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι, αλλά πολλά τέτοια ματς εξελίσσονται όμορφα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Στην Ευρώπη έχουμε αποτύχει, αλλά τουλάχιστον πάμε καλά στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος μας, μαζί με το Κύπελλο", τόνισε ο διεθνής μέσος, ο οποίος είναι ένας από τους μόλις 16 παίκτες που πήρε μαζί του ο Νίκος Κωστένογλου.

Αλλωστε, ο έλληνας τεχνικός θέλησε να δώσει ανάσες στους Αραμπατζή, Γεωργέα και Χοσέ Κάρλος, αλλά και να προστατεύσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό.

Πάντως, παρά τα προβλήματα οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να πάρουν έστω μία ισοπαλία στην Αυστρία για να μην αποχωρήσουν χωρίς να έχουν πάρει έστω ένα βαθμό στο Europa League.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι η εξής: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Τσουκαλάς.

Στις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Μάκος αναφέρθηκε και στον υποψήφιο που επενδυτή, που πιθανότατα θα δώσει λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο της ΑΕΚ. Τόνισε, πάντως, πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες και πως απλώς ελπίζει για κάτι καλό και ουσιαστικό:

"Ενημερώνομαι κι εγώ από όσα γράφονται στον Τύπο. Ελπίζουμε να βρεθεί επενδυτής για την ΑΕΚ, όχι απλώς για να μπουν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς μας, αλλά για να υπάρξει μία βιώσιμη λύση για το σύλλογο", τόνισε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα