Μανωλάς: Ημασταν καλύτεροι

Ο Κώστας Μανωλάς επισήμανε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, ενώ ο Φαμπιάν Βάργκας τόνισε πως οι οπαδοί της Ενωσης θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Ελληνας αμυντικός τόνισε χαρακτηριστικά: "Ημασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό. Κάναμε

πολλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που έκανε. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά ο βαθμός που πήραμε μας κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αν και ο Ολυμπιακός έχει έναν αγώνα λιγότερο".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ολα τα παιδιά είχαμε πάθος. Είχαμε δύναμη, χαρακτήρα, οι γραμμές ήταν κοντά και εμφανιστήκαμε ενωμένοι. Πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν χάσαμε, πήραμε την ισοπαλία και συνεχίζουμε. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, αν και προηγείται το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Μόσχας που είναι δύσκολο ματς".

Αναφορικά με το αν ο κόσμος της ΑΕΚ έφυγε ικανοποιημένος, τόνισε: "Πρέπει να έφυγε ικανοποιημένος. Εμφανιστήκαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο".

Από την πλευρά ο Κολομβιανός μέσος σχολίασε: "Θεωρώ πως έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, η ΑΕΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες και φάνηκε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη από τον Ολυμπιακό. Δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη, αν και την θέλαμε περισσότερο. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν ήρθε η νίκη".

Στη συνέχεια ο Βάργκας πρόσθεσε: "Σίγουρα οι παίκτες της μεσαίας γραμμής είχαμε περισσότερη δουλειά. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε γιατί ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες που αλλάζουν γρήγορα τη μπάλα. Ίσως από το αποτέλεσμα να μη φαίνεται αυτό, αλλά όμως προσπαθήσαμε πολύ και θεωρώ ότι βοήθησα κι εγώ".

Τέλος, μίλησε και για τον κόσμο, λέγοντας: "Οι οπαδοί δεν θα είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά από την προσπάθεια που κάναμε όλοι οι παίκτες 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο, τα δώσαμε όλα. Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά από την προσπάθεια της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα