Μαρκόπουλος: Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα

Για το παιχνίδι με την Καβάλα και την βελτίωση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του φιλικού του Σαββάτου (8/10) κόντρα στην Καβάλα, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να επισημαίνει πως οι "ασπρόμαυροι" δεν είναι ακόμη στο απαιτούμενο στάδιο ετοιμότητας.

"Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας, ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μακριά από αυτό

που θέλουμε. Δεν έχουμε ακόμη χημεία, όμως, νομίζω πως μέρα με την ημέρα θα βελτιωνόμαστε", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Γκίντενς:

"Να μην βγάζουμε συμπεράσματα από τα φιλικά παιχνίδια, είναι διαφορετικό να παίζουν οι παίκτες σε αυτά και άλλο στα επίσημα. Όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα δούμε πως θα πάει και αυτός και οι άλλοι νεοαποκτηθέντες και θα τους κρίνουμε μετά από περίπου δύο μήνες".

Σχετικά με τα προβλήματα που εκτιμά πως αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Καβάλα, τόνισε: "Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν κάπως στατικοί και αυτό δείχνει ότι θέλουμε χρόνο".

Για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με Ολυμπιακό, είπε πως "είναι δύσκολο γιατί δεν συν τοις άλλοις δεν θα έχουμε και τον κόσμο μας. Δεν θέλαμε να παίξουμε πρώτη αγωνιστική γιατί εκτιμώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από εμάς", ενώ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, ανέφερε ότι "η Καβάλα είναι καλή ομάδα και στην έδρα της δυναμώνει".

Τέλος για το ματς της Τετάρτης (12/10) με τον Ικαρο δήλωσε: "Είναι μια καλή ομάδα αλλά όπως είπα και πριν αυτή την στιγμή καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και σημασία περισσότερο έχει την μέρα του παιχνιδιού ποιος από τους δύο θα έχει καλύτερη χημεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα