Μαρκόπουλος: Μας σκότωσε στα τρίποντα

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, που ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο "Παλατάκι". Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα στην αστοχία των παικτών του και την ευστοχία πράσινων στα τρίποντα.

Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς σε όλα τα σημεία. Το βάθος που έχει στο

ρόστερ του δεν μας επέτρεψε να αντιδράσουμε όπως θέλαμε. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και γενικά μπορώ να πω πώς μας στοίχισε η αστοχία μας. Μας "σκότωσε" ο Παναθηναϊκός με τα τρίποντα στη ζώνη. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, όπως αυτό με τη Ρίγα την Τρίτη και θέλουμε τη νίκη".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την μαζική παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στις εξέδρες: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Έχουμε αδυναμίες, αλλά η ομάδα είναι του κόσμου του ΠΑΟΚ και θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας".

Ο Ντάντε Στίγκερς αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Παναθηναϊκό: "Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Οι "πράσινοι" είναι πολύ καλή ομάδα, παίξανε πολύ καλά, σουτάραν εύστοχα και πήραν τη νίκη. Κρίνω θετική την προσπάθεια μας και αυτό που έχω να τονίσω είναι η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ήταν μια πραγματικά μπασκετική βραδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα