Μαρκόπουλος: Να κρατήσουμε την εμφάνιση

Σε σύγκριση με την εμφάνισή του με τον Πανιώνιο, ήταν άλλη ομάδα. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήρθε. Ο ΠΑΟΚ δεν μετουσίωσε την καλή απόδοσή του, ηττήθηκε από τη Ρίγα, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος μάλλον πήρε μια ανάσα βλέποντας την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του και κυρίως των Τζέι Αρ Γκίντενς, Ρασάντ Ράιτ.

"Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι και αρκετά σκληρό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις τους. Στο πρώτο ημίχρονο χρεωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ με αποτέλεσμα οι βασικοί μας παίκτες

να έχουν πρόβλημα και να αναγκαστούμε να αλλάξουμε στη διάρκεια του αγώνα τα σχέδιά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο από την κούραση, αλλά κι επειδή χάσαμε μερικά εύκολα καλάθια, δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Η Ρίγα πήρε μία διαφορά και κατάφερε να κερδίσει το ματς. Νομίζω ότι παίξαμε καλά, ίσως αυτό να ήταν το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι. Η ήττα βεβαίως είναι πάντα ήττα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνισή μας και το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να παίξουν καλά και κάποια παιδιά που τα περιμένουμε να βοηθήσουν σημαντικά", είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο λιθουανός προπονητής της Ρίγα, Ραουμούνας Μπουτάουτας, υποστήριξε ότι "πριν από το πρώτο παιχνίδι στη διοργάνωση υπάρχουν πάντα ανησυχίες και νεύρα και μερικά από αυτά τα είχαμε στο ξεκίνημα του αγώνα.

Το καλό είναι ότι παίξαμε καλά με τους ψηλούς μας και καταφέραμε να περιορίσουμε τους ψηλούς του ΠΑΟΚ που έχει δύναμη κοντά στο καλάθι. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά την παρουσία μας στη διοργάνωση, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα