Μασεράνο: Αφιερωμένο το Champions League στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Στους οπαδούς της Λίβερπουλ αφιέρωσε το Champions League ο Χαβιέ Μασεράνο, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ξεχάσει τα χρόνια που φορούσε την κόκκινη φανέλα. "Θέλω να πω στους φίλους της Λίβερπουλ ότι ξέρω πόσο πολύ τους στενοχώρησα με την φυγή μου από την ομάδα. Ομως, αυτό το τρόπαιο είναι και δικό τους", δήλωσε ο αργεντινός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τελικό:"Είμαστε πραγματικά κατενθουσιασμένοι γιατί παίξαμε πολύ καλά και νικήσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Παίξαμε όμως, με τον τρόπο
που εμείς ξέρουμε. Η κατάκτηση του Champions League είναι για κάθε παίκτη μια τεράστια, μοναδική διάκριση”.Στον... 7ο ουρανό πετούσε ο Νταβίντ Βίγια, που έδωσε σύνθημα για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί: "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα και όπως φαίνεται αυτό το στάδιο είναι σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου.Είχαμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να αυτή η εποχή της ομάδας να μείνει στην ιστορία. Είναι καιρός να γιορτάσουμε με τις οικογένειες μας και μετά να ξεκουραστούμε".Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Πέδρο, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε... ήρωα των τελικών, καθώς εκτός από τον σαββατιάτικο (28/05) τελικό, έχει σκοράρει στο Σούπερ Καπ Ευρώπης του 2009, χαρίζοντας τη νίκη στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στην Εστουδιάντες της ίδιας χρονιάς."Το αφιερώνω στις οικογένειές μας που ήρθαν στο Λονδίνο. Είναι όμορφες στιγμές, που δεν ξεχνάς ποτέ και γι` αυτό τις απολαμβάνουμε. Ελαβα πολλά μηνύματα συγχαρητηρίων και είναι μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Ανυπομονώ να γιορτάσω με τους φιλάθλους μας".Γιορτάζει και η Σακίρα!
Μπορεί η Σακίρα να μην κατάφερε λόγω υποχρεώσεων να βρεθεί στο Γουέμπλεϊ και να στηρίξει από κοντά τον αγαπημένο της, Ζεράρ Πικέ, φρόντισε όμως να τον συγχαρεί μέσω Twitter."Πρωταθλητές! Μας έδωσαν σήμερα μεγάλη χαρά. Ζήτω η Μπάρτσα! Τώρα υπομονή για τους πανηγυρισμούς", έγραψε η κολομβιανή τραγουδίστρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα