Με έξι απόντες ο ΟΦΗ κόντρα στη Δόξα

Χωρίς τη... μισή του ενδεκάδα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό (14/1) παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο "Γεντί Κουλέ", καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Μάντζιο, Σίσιτς, Κάρολ και τον Μπουλούτ που φεύγει!

Λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν θα γίνει και το σχετικό... λίφτινγκ στην ενδεκάδα από τον "Μουστάκια". Ο Βεζυρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Βάντο ενώ οι Σόουζα – Ταυλαρίδης θα αποτελούν

το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Τζόρντι Λόπες, Βερόν με τον Χόρχε Λόπες να αγωνίζεται μπροστά τους έχοντας δημιουργικό ρόλο ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Ουκάρ, Παπουλής και Καμπάνταης.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, με μπάλα, ενώ οι παίκτες του Αναστόπουλου δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Βεζυρίδη, Σαχσανίδη, Γαλανόπουλο, Μπούρμπο, Βάντο, Πίτσο, Χαριτωνίδη, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπες, Χόρχε Λόπες, Ουκάρ, Ζόρμπά, Καμπάνταη, Παπουλή, Μποντόρ, Νύκταρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα