Με Πόποβιτς στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Η παρουσία του νεαρού Πόποβιτς στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (21/01) αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τα σχέδια του Λάσλο Μπόλονι αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες.

Ο Ρουμάνος προπονητής σκοπεύει μάλιστα να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, έχοντας κατά νου τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η επιλογή του Πόποβιτς και η πλαισίωσή του στην αποστολή του Δικεφάλου είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής παρουσίας του

νεαρού με την ομάδα των νέων, αναδείχθηκε εξάλλου πολυτιμότερος παίκτης σε πρόσφατο τουρνουά που έγινε στην Ιταλία και στο οποίο μετείχε η ελληνική ομάδα.

Ο Μπόλονι θέλει να τον βάλει σιγά-σιγά στο κλίμα της πρώτης ομάδας, ήθελε επίσης να τον επιβραβεύσει κι έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Γενικά η αποστολή απαρτίζεται από τους Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μπόλονι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Κατσικά δίπλα στον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Σταφυλλίδης, Ετο. Εκτός κι αν επιλεγεί ο Ρομπέρ για την θέση του αριστερού χαφ και ο Λίνο διατηρηθεί στο αριστερό άκρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να ξεκουράσει τόσο τον Πάμπλο Γκαρσία όσο και τον Φωτάκη. Και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τους Μπαλάφα, Λάζαρ, ενώ ο Ιβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Αθανασιάδης θα παίξει στη κορυφή της επίθεσης, ενώ δεξιά θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα