Με συνταγή Νέας Σμύρνης ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Την ίδια ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πήρε τη νίκη σκοπεύει να παρατάξει ο Ζοσέ Γκόμες (ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από μπουθ του ΟΑΚΑ) στο αυριανό παιχνίδι (17/12, 19:30GR) του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Τα... κουκιά είναι μετρημένα για την ενδεκάδα των πρασίνων, οι οποίοι θα παραταχθούν με την ίδια σύνθεση που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Οι Στέργος Μαρίνος και Σεντρίκ Καντέ που είχαν πάρει τις θέσεις των Λουκά Βύντρα και Γιόσου Σαριέγκι, είχαν καλή παρουσία στο ματς της Νέας Σμύρνης και θα διατηρήσουν τη φανέλα του βασικού, όπως και ο Σίλβα Κλέιτον, μολονότι ο Βραζιλιάνος δεν ήταν καλός, αλλά από την άλλη και ο Ρούντολφ έδειξε πως δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή του αγώνα...

Κατά συνέπεια, ο Καπίνο θα υπερασπιστεί τα πράσινα γκολπόστ, με τους Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή οι Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, με τους Κουίνσι και Ζεκά αριστερά και δεξιά, ενώ ο Λέτο με τον Κλέιτον θα εναλλάσσονται στην επίθεση σε σύστημα 4-4-1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα