Με το δεξί τα "Λιοντάρια", έμφραγμα για Πλατανιά

Τρίτη αγωνιστική ημέρα στη Football league, πρεμιέρα όμως για τον Πανσερραϊκό, που ξεκίνησε με το δεξί, κερδίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν μέσα στην Καισαριανή. Δραματικό φινάλε στην Καλλιθέα, με την ομώνυμη ομάδα να ισοφαρίζει στο 95' και να βάζει φρένο στην τρίτη διαδοχική νίκη του Πλατανιά.

Πολύ κοντά στο 3x3 έφτασε ο Πλατανιάς Χανίων. Η ομάδα της Κρήτης κέρδιζε μέχρι το τελευταίο λεπτό χάρη σε τέρμα του

Ναζλίδη, αλλά η Καλλιθέα με γκολ του Αρβανίτη στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ως εκ τούτου, η Βέροια, που κέρδισε χθες στον Πιερικό, φιγουράρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο νικών και 9 βαθμούς.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Πανσερραϊκό, που φεύγει από την Καισαριανή με τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν με τέρμα του Γκόμεζ στο 48', τέρμα στο οποίο δεν βρήκαν απάντηση οι γηπεδούχοι.

Με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε και η Αναγένννηση Γιαννιτσών επί του Φωκικού στην ’μφισσα. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κυζιρίδης λίγο πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου.

Επανομή και Αγροτικός Αστέρας οι μόνοι γηπεδούχοι που κέρδισαν για την 3η αγωνιστική. Η Επανωμή κέρδισε 1-0 τον Ηρακή Ψαχνών με γκολ του Γκέσιου, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας τον Διαγόρα με γκολ του Προβατίδη.

12/11
Πιερικός - Βέροια 1-3
Λάρισα - Βύζας Μεγάρων 0-0

13/11
Θρασύβουλος - Καλλονή 0-1
Καλλιθέα - Πλατανιάς Χανίων 1-1
Εθνικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 0-1
Αγροτικός Αστέρας - Διαγόρας 1-0
Αναγέννηση Επανωμής - Ηρακλής Ψαχνών 1-0
Φωκικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

14/11
Παναχαϊκή - Πανθρακικός (19:00GR)


Keywords
Τυχαία Θέματα