Με Τζιμπούρ, Φουστέρ, Αβραάμ στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Τρεις επιστροφές μετράει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του αυριανού (14/12, 18:00GR) αγώνα με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, καθώς θα έχει στην διάθεσή του, τους Ράφικ Τζιμπούρ, Νταβίδ Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Βοιωτούς με μια μεσημεριανή προπόνηση στου Ρέντη. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Τζιμπούρ, ενώ οι Φέισα, Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν.

Ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε

θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Πάει καλύτερα ο Ιμπαγάσα
Εξάλλου, ο Ιμπαγάσα, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθεί και απεικονιστικά η πορεία της αποκατάστασής του. Και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Μέλμπεργκ, Ιμπγάσα, Χολέβας, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Γέστε, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν, αύριο στις 10:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα