Μοντάλι: Δεν είναι αλήθεια

Μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ίδιος ο Τζιανπάολο Μοντάλι διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στους ερυθρόλευκους.

Ο Μοντάλι έχει ειδοποιήσει τον Ολυμπιακό ότι θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη στις 6 Δεκεμβρίου, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Αρσεναλ για την 6η

αγωνιστική του Champions League. Αυτή η είδηση φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό, λόγω και της φιλίας που τον συνδέει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να διαψεύσει τις παραπάνω πληροφορίες, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μοντάλι με δηλώσεις του στην εφημερίδα Γαύρος: "Μάλλον έχετε περισσότερες πληροφορίες από εμένα. Δεν είναι αλήθεια, δεν ξέρω τίποτα τη δεδομένη στιγμή…", τόνισε ο Μοντάλι και συνέχισε:

"Εδώ και έναν μήνα έχω να μιλήσω με τον κ. Μαρινάκη. Αυτή τη στιγμή μιλάω με ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία, αλλά δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Ολυμπιακό".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι "θετικός" στο να αναλάβει κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό στο μέλλον, απάντησε: "Δεν είναι του στιλ μου να μιλάω με το

Keywords
Τυχαία Θέματα