Νέα συνεργασία της PUMA με τα καταστήματα του ομίλου Λεμονή

Η PUMA υποδέχτηκε το 2012 εγκαινιάζοντας την ολοκαίνουρια συνεργασία της με τον όμιλο Λεμονή.

Ο όμιλος Λεμονή διαθέτει ιδιαίτερα σημαντική πορεία και εμπειρία στο χώρο της παραγωγής, εισαγωγής και πώλησης υποδημάτων, ενώ παράλληλα έχει εδραιωμένες συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς οίκους. Κύριος στόχος της εταιρίας παραμένει η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές, γεγονός που την έχει καταξιώσει

τόσο στον Ελλαδικό, όσο και στον Ευρωπαϊκό χώρο. Έτσι, η PUMA είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νέα αυτή συνεργασία, ιδιαίτερα εφ’ όσον αφορά μία τόσο ξεχωριστή κολεξιόν.

Η PUMA, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες μάρκες στον χώρο του αθλητικού ενδύματός και υποδήματος, συνεχίζει την εξαιρετική συνεργασία με το γνωστό οίκο μόδας Alexander McQueen και μαζί δημιουργούν για μία ακόμη φορά μια νέα, μοντέρνα κολεξιόν γυναικείου και ανδρικού υποδήματος που θα διατίθεται αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων Καλογήρου.

Η νέα κολεξιόν έρχεται να φέρει μία εντελώς νέα διάσταση στα αθλητικά παπούτσια, με πολλά και διαφορετικά στοιχεία που έχουν όμως κοινό παρονομαστή την αίσθηση ελευθερίας. Ο οίκος Alexander McQueen εμπνεύστηκε άλλωστε για την κολεξιόν αυτή από το πνεύμα και την κίνηση του αϊτού, συνδυάζοντας παράλληλα αθλητικά με glamour στοιχεία.

Η PUMA που διακρίνεται για το μοναδικό της design και τη διαχρονική κομψότητα, καινοτομεί για μία ακόμη φορά, με την κορυφαία αυτή αποκλειστική συνεργασία με τον Καλογήρου, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη νέα συλλογή υποδημάτων PUMA by Alexander McQueen που συνδυάζει την άνεση και την άριστη κατασκευή με τη μόδα και το σύγχρονο lifestyle.

Η συνεργασία με τον όμιλο Λεμονή επεκτείνεται και στα καταστήματα haralas με τη διανομή ιδιαίτερων lifestyle συλλογών της PUMA, όπως τα premium sneakers Clyde και Suede. Όταν η απλότητα συναντάει την πρωτοτυπία με τα μοναδικά χρωματoσχέδια και υφάσματα στα all time classic sneakers, το αποτέλεσμα δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα καταστήματα Καλογήρου και haralas και αναζητήστε τις lifestyle συλλογές της PUMA για ’νοιξη – Καλοκαίρι 2012!

PUMA

H PUMA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες sport & lifestyle στον κόσμο που σχεδιάζει και αναπτύσσει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ πρωτοπορώντας πάντα τόσο στο τομέα της τεχνολογίας όσο και του design. Δέσμευσή της είναι να δραστηριοποιείται με τέτοιους τρόπους ώστε να συνεισφέρει στην παγκόσμια κοινότητα, υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητα, την αειφορία και την ειρήνη μένοντας ταυτόχρονα πιστή στις αρχές της δικαιοσύνης, της τιμιότητας, της θετικής σκέψης και της δημιουργίας σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που λαμβάνονται και τις ενέργειες που πραγματοποιούνται. Η PUMA ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα.

Οι αθλητικές και lifestyle συλλογές της PUMA περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως ποδόσφαιρο, τρέξιμο, motorsport, γκολφ και ιστιοπλοΐα. Στον τομέα της μόδας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με αναγ

Keywords
Τυχαία Θέματα