Νίκη πρόκρισης για Ρούμπιν

Η Ρούμπιν Καζάν έκανε το καθήκον της απέναντι στους Σάμροκ Ρόβερς, κέρδισε στη Ρωσία με 4-1 και πλέον χρειάζεται μόλις έναν βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στους "32" του Europa League.

Η ομάδα του Κούρμπαν Μπερντέγιεφ, που πλέον έφτασε τους 10 βαθμούς (ένα πίσω από τον ΠΑΟΚ

και τρεις μπροστά από την Τότεναμ) περνάει ακόμα και με ήττα στη Θεσσαλονίκη, αρκεί η Τότεναμ να μην κερδίσει στην Ιρλανδία με περισσότερα από πέντε γκολ διαφορά.

Η Ρούμπιν Καζάν μπήκε δυνατά και μόλις στο 10' προηγήθηκε χάρη σε τέρμα του Νέλσον Βαλντέζ. Τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ, αφού οι ιρλανδοί αντέδρασαν και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Ομαν.

Δεν άντεξαν όμως και οι ρώσοι πριν το ημίχρονο πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Σκόρερ ήταν ο Νάτσο με ωραίο γυριστό και κάπου εκεί το ματς τελείωσε.

Στην επανάληψη η Ρούμπιν καθάρισε γρήγορα την υπόθεση νίκη με τον Βαλντέζ στο 51' να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να γράφει το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 62' ο Μάρτινς μετά από ασίστ του Καραντενίζ (αν και η μπάλα είχε βγει άουτ πριν την πάσα του Καραντενίζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα