Νίκη των Κλίπερς επί των Λέικερς στο ντεμπούτο του Πολ

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων του Λος Αντζελες έληξε με νικητές τους Κλίπερς, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 114-95 των Λέικερς στο Στέιπλς Σέντερ.

Οι Κρις Πολ και Τσόνσεϊ Μπίλαπς έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα των Κλίπερς και ολοκλήρωσαν το ματς με 17 και 23 πόντους αντίστοιχα. Ο Πολ μοίρασε επίσης 9 ασίστ και είχε 7 ριμπάουντ, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν έμεινε στους 12 πόντους με χαμηλό ποσοστό ευστοχίας

εντός παδιάς.

Στην αντίπερα όχθη ο Κόμπι Μπράιαντ σταμάτησε στους 22 πόντους για τους Λέικερς, με τον Πολ Γκασόλ να προσθέτει άλλους 16. Επίσης ο Αντριου Μπάινουμ είχε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά οι Κλίπερς άνοιξαν τη διαφορά στην τρίτη περίοδο με ένα επιμέρους σκορ 36-17.

Στο Πόρτλαντ οι Μπλέιζερς επικράτησαν εύκολα με 110-90 των Γιούτα Τζαζ έχοντας εννιά παίκτες με 8 ή περισσότερους πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γουέσλεϊ Μάθιους με 17 πόντους, ενώ για τους Τζαζ ο Ντέρικ Φέιβορς σημείωσε 25 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ ερχόμενος από τον πάγκο.

Το πιο κλειστό παιχνίδι της ημέρας έγινε στην Σάρλοτ, όπου οι Μπόμπκατς κέρδισαν 79-77 τους Χοκς με πρωταγωνιστή τον Κέμπα Γουόκερ.

Ο ρούκι πόιντ γκαρντ πέτυχε 18 πόντους, συμπεριλαμβανομένου του λέι-απ που έβαλε τους Μπόμπκατς μπροστά στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Από πλευράς Ατλάντα ξεχώρισαν οι Τζος Σμιθ και Αλ Χόρφορντ, που είχαν από 11 πόντους.

Τα αποτελέσματα των φιλικών αναμετρήσεων της Δευτέρας (19/12) στο NBA:
Σάρλοτ Μπόμπκατς - Ατλάντα Χοκς 79-77
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γιούτα Τζαζ 110-90
Λος Αντζελες Λέικερς - Λος Αντζελες Κλίπερς 95-114

Keywords
Τυχαία Θέματα