Νίκησε ο ΠΑΟ, προκρίθηκε ο Πανιώνιος

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουροκάπ υδατοσφαίρισης πανηγύρισε ο Πανιώνιος, παρά την αποψινή ήττα του στη Νέα Σμύρνη με 14-13 από τον Παναθηναϊκό στην παράταση (κανονικός αγώνας 12-10 υπέρ των πρασίνων).

Οι κυανέρυθροι είχαν επικρατήσει 8-6 στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16", κι έτσι συνεχίζουν στη διοργάνωση, σε αντίθεση με το τριφύλλι που

αποκλείστηκε.

Η ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, επέβαλλε γρήγορο ρυθμό και έφτασε να προηγείται 5-2 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Όμως ο Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αφρουδάκη, ανέκαμψε και σταδιακά ροκάνισε τη διαφορά, με αποτέλεσμα το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρωθεί ισόπαλο 8-8.

Στην τελευταία περίοδο τη σκυτάλη πήρε ο Κομάντινα, που πέτυχε τρία γκολ, το τελευταίο εκ των οποίων, 13 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, διαμόρφωσε το 10-12 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Πανιώνιος έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις, ισοφάρισε 13-13 και το γκολ που πέτυχε ο Κομάντινα έφτανε απλά για να δώσει τη νίκη γοήτρου στους πράσινους.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-2, 2-3, 2-4

Τα τρίλεπτα της παράτασης: 2-1, 1-1

Τα γκολ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόγκωνας 4, Κότεριλ 3, Καπότσης 2, Μιμίδης 2, Κουτσιαλής, Χατζηγούλας,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γ.Αφρουδάκης 5, Κομάντινα 4, Στελλάτος, Γ.Κόχειλας, Κοκκινάκης, Ν.Κόχειλας, Τσόκας

Keywords
Τυχαία Θέματα