Νίκησε στη Βρέμη και βλέπει Ολυμπιακό

Σπουδαία νίκη για την Μπορούσια Ντόρτμουντ που επικράτησε με 2-0 μέσα στο Βέζερ Στάντιον της Βέρντερ Βρέμης και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Πειραιά ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Η ομάδα του Κλοπ αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά τελικά έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης

στο ματς, που άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας πήραν το προβάδισμα στο 42' με τον Ιβάν Πέρισιτς μετά από μια καταπληκτική ατομική ενέργεια και δυνατό αριστερό σουτ που νίκησε τον Μίλιτς. Πέντε λεπτά αργότερα πάντως αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ούτε αυτό το γεγονός βοήθησε τους παίκτες του Σάαφ για να φτάσουν στην ισοφάριση και σε μια αδράνεια των αμυντικών της Βέρντερ στο 71' ο Πάτρικ Ογουομογέλα με πλασέ από κοντά σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας. Οι συνθέσεις των ομάδων: Βέρντερ Βρέμης (Σάαφ): Μίλιτς, Παπασταθόπουλος, Νάλντο, Βολφ (73’ Βάγκνερ), Σμιτς, Μπάργκφρεντε (62’ Εκίτσι), Φριτς, Χαντ, Μαρίν, Ρόσενμπεργκ, Πισάρο.

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Ογουομογέλα, Σούμποτιτς, Χούμελς, Λέβε, Μπέντερ, Γκουντογκάν (74’ Κελ), Γκρόσκροϊτς, Γκέτσε (89’ Λάιτνερ), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι (88’ Μπάριος).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής Παρασκευή (14/10) Βέρντερ - Ντόρτμουντ 0-2 (42' Πέρισιτς, 71' Ογουομογέλα) Σάββατο (15/10) Μπάγερν - Χέρτα (16:30)Μάιντς - ’ουγκσμπουργκΣτουτγκάρδη - ΧόφενχαϊμΒόλφσμπουργκ - ΝυρεμβέργηΓκλάντμπαχ - ΛεβερκούζενΣάλκε - Κάιζερσλαουτερν (19:30) Κυριακή (16/10) Φράιμπουργκ - Αμβούργο (16:30)Κολωνία - Ανόβερο (18:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα