Νιμανί: Ο,τι ζητήσει ο Μπόλονι

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε πριν από λίγο τον Φρεντερίκ Νιμανί ο οποίος παρέλαβε τη φανέλα με το Νο39. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής παρομοίασε τον ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, τονίζοντας ότι σε επίπεδο ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, του επαναφέρει στη μνήμη εικόνες από το Βελοντρόμ και τους οπαδούς

της Μαρσέιγ.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπόλονι, τον κ. Παντελή Κωνσταντινίδη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που μου δίνουν την δυνατότητα να δείξω την αξία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η παρουσία του Λάσλο Μπόλονι είναι μία από τις αιτίες που ήθελα να έρθω, με γνωρίζει εξάλλου και ξέρει τι μπορώ να πετύχω. Για τον ΠΑΟΚ ξέρω άλλωστε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς τίτλους. Είδα αρκετά βιντεάκια στο internet από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο και παρομοιάζω τον ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ. Περιμένω να ζήσω αυτή την εμπειρία", είπε και ρωτήθηκε για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα:

"Εχω μιλήσει με τον κ. Μπόλονι, θέλει από εμένα να βοηθήσω επιθετικά κι αυτό που θέλω εγώ από τον εαυτό μου είναι να βρω τον ρυθμό που είχαν, όταν αγωνιζόμουν στη Μονακό. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, δεν έχει σημασία για μένα αν θα παίξω αριστερά. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να βοηθώ την ομάδα και να ανταποκρίνομαι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα