Ο ΑΓΟΡ νίκησε 72-66 τον Ηλυσιακό στην Κρήτη

Ο ΑΓΟΡ πιστοποίησε σε ένα ακόμη παιχνίδι τη δύναμη της έδρας του και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, επικράτησε με 72-66 του Ηλυσιακού. Κορυφαίος για τους νικητές ο Νίκος Παπανικολάου με 23 πόντους.

Ο ΑΓΟΡ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και με ένα γρήγορο 9-0 ενθουσίασε το κοινό του. Ετσι, οι γηπεδούχοι έφεραν από νωρίς το ματς στα μέτρα τους και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 19-12.

Κρίστμας και Παπανικολάου έκαναν καλή δουλειά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται

κοντά στους δέκα πόντους, κοντά σε ολόκληρη τη δεύτερη περίοδο. Στα τελευταία λεπτά, όμως, πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ορισμένες κακές επιλογές των κρητικών, έδωσε την ευκαιρία στον Ηλυσιακό να πλησιάσει (28-34, 20`).

Ο Ηλυσιακός... εξανέμισε πλήρως τη διαφορά στο 25ο λεπτό του αγώνα και το ματς απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι. Ο ΑΓΟΡ, πάντως, έδειξε χαρακτήρα και παρά το come back των φιλοξενούμενων, κατάφερε να μπει προηγούμενος στην τελευταία περίοδο (54-49, 30`).

Με τον Νίκο Παπανικολάου να συνεχίζει την εξαιρετική του εμφάνιση, οι κρητικοί κατάφεραν να φέρουν και πάλι το ματς στα μέτρα τους και να πάρουν τελικά σχετικά εύκολα τη νίκη με 72-66.

Keywords
Τυχαία Θέματα