Ο καιρός του Σαββάτου (21/1)

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο και ανέμους 8 τοπικά 9 μποφόρ στα πελάγη.

Από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά βαθμιαία βελτίωση. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση θα

σημειωθεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα στα θαλάσσια-παραθαλάσσια και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα