Ο ΚΑΟΔ επικράτησε με 93-72 του ΠΑΟΚ στην Δράμα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1

19:04 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση, ο ΚΑΟΔ πέτυχε μία πολύ σημαντική, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, νίκη, επικρατώντας με 93-72 του ΠΑΟΚ στην Δράμα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.

Απογοητευτική εμφάνιση

από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, η οποία γνώρισε την έβδομη ήττα της σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό της υπεροχής της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη είναι ότι τέσσερις παίκτες του ΚΑΟΔ τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων (Μπάβτσιτς, Τσέρανιτς, Χαντ Χαραλαμπίδης), αλλά και το ότι οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, με το πρώτο να ολοκληρώνεται στο 23-23.

Ο ΚΑΟΔ άρχισε δυνατά το παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει στο σκορ και να επιβάλει το παιχνίδι του. Με αυτόν τον τρόπο οι γηπεδούχοι, έχοντας σε καλή μέρα τον Κώστα Χαραλαμπίδη προηγήθηκε με 16-14, έπειτα από καλάθι του Ντράγκαν Τσέρανιτς.

Στη συνέχεια, το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (23-23), ύστερα από 2/2 βολές του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Το δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε πολύ καλά για την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη, καθώς ο ΚΑΟΔ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και πήρε τα ηνία στο σκορ. Με αυτόν τον τρόπο και παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ να μαζέψει την διαφορά κυρίως με τους Ντικούδη, Στίγκερς οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με προβάδισμα τεσσάρων πόντων (44-40).

Στην τρίτη περίοδο, ο ΚΑΟΔ ήταν καταιγιστικός και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του. Οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη, με τρίποντο του Ζάρα, ξέφυγαν με 58-48 στο 27', την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει τρόπο να πλησιάσει το καλάθι των δραμινών. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους στο +12 (68-56), έπειτα από δύο εύστοχες βολές του Κακαρούδη.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα ο ΚΑΟΔ, παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ να πλησιάσει και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, δεν δυσκολευόταν να μείνει σε τροχιά νίκης. Ο Ντράγκαν Τσέρανιτς με 2/2 βολές θα κάνει το 79-64 στο 36'.

Ο ΚΑΟΔ δεν θα απειληθεί από τον ΠΑΟΚ και θα φτάσει τελικά στο θετικό αποτέλεσμα με 93-72 απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα σημειώσει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 21-17, 24-16, 25-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα