Ο Κολοσσός επικράτησε με 85-60 του Αμαρουσίου στον Αγιο Θωμά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1

Την εξαιρετική του πορεία στην φετινή Α1 συνέχισε ο Κολοσσός, ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από το κλειστό του Αγιου Θωμά, επικρατώντας με 85-60 του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι ροδίτες πέτυχαν την όγδοη φετινή τους νίκη και παραμένουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, το Μαρούσι υπέστη την έννατη φετινή του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς για ένα ακόμα ματς, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κοντράρει μέχρι το τέλος του αγώνα τον αντίπαλό του.

Ο Νίκος Λινάρδος δεν είχε στη διάθεσή του, τους νεοαποκτηθέντες ΜακΚόι και Αποντάκα, ενώ περιμένει και τον Κοχαντάρεβιτς.

Το Μαρούσι μπήκε αποφασισμένο στο παρκέ να μην επιτρέψει στους αντιπάλους του να επιβάλουν το ρυθμό τους και τα κατάφερε αρκετά καλά. Μάλιστα, μετέτρεψε το 9-11 του 5' σε 17-13 τρέχοντας ένα επιμέρους 8-2.

Στη συνέχεια, δεν πρόσεξε στην άμυνα του και δέχτηκε δύο συνεχόμενα καλάθια, με τα οποία οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά ισοφάρισαν σε 17-17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του Νίκου Λινάρδου κατάφερε να αντισταθεί για ένα δίλεπτο ακόμα (12'), ισοφάρισε σε 20-20, όμως ακολούθησε ένα ξέσπασμα του Κολοσσού που του επέτρεψε να ξεφύγει στο σκορ.

Με ένα επιμέρους 12-2 έγινε το 22-32, ενώ ο Γεωργαλής με τρίποντο έκανε το 28-40 στο 19'. Το σκορ του ημιχρόνου (30-42) έγραψε ο Λιακόπουλος με λέι απ στην εκπνοή του χρόνου! Οι ροδίτες σούταραν με 60% στα σουτ δύο πόντων, όντας πολύ εύστοχοι.

Στο 22' το Μαρούσι μείωσε σε 38-44, σε μία προσπάθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Γκαγκαλούδης με πέντε προσωπικούς του πόντους μείωσε και πάλι στους 6 (46-52), όμως από εκεί και πέρα το Μαρούσι κατέρρευσε...

Η αμυντική του λειτουργία δεν βελτιώθηκε, ο Κολοσσός βρήκε την ευκαιρία να πετύχει μερικά πολύ εύκολα καλάθια και έτσι ο Χάτεν έγραψε το 48-65 του 30', δίνοντας αέρα 17 πόντων στους φιλοξενούμενους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά να επικρατεί άνετα με το τελικό 85-60 και να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα