Ο ΟΦΗ πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο (1-3) από την έδρα του Πανιωνίου

Ο ΟΦΗ πιστοποίησε για ακόμη μία αγωνιστική (μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία επί του ΟΣΦΠ στο Φάληρο) την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την δουλειά που κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος στην κρητική ομάδα. Οι ασπρόμαυροι πέρασαν με θριαμβευτικό τρόπο (1-3) από την έδρα του Πανιωνίου, που παραπαίει... Οι Κρήτες με κορυφαίους τους Μίρνες Σίσιτς (δύο γκολ) και Βαγγέλη

Μάντζιο (1 γκολ, 1 ασίστ) έφτασαν σχετικά εύκολα στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και βρέθηκαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας δείχνοντας πως μπορούν να κάνουν όνειρα ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη. Απογοήτευσε ο Πανιώνιος που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του...

Ο Πανιώνιος προσπάθησε στο πρώτο 20λεπτο με κάποια μακρινά σουτ των Κούτσι, Τσότσαλιτς και Μιλοβάνοβιτς να απειλήσει την εστία του Κάρολ, ωστόσο ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα από τους κυανέρυθρους, με την άμυνα των κρητικών να έχει κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Βορεϊοιρλανδού γκολκίπερ.

Μετά το πέρας του πρώτου 20λέπτου ο ΟΦΗ, φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Αναστόπουλο έχοντας βάλει τον Τζόρντι Λόπες πάνω στον Κουμόρτζι κερδίζοντας έτσι τη μάχη του κέντρου. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ από μία στημένη φάση στο 26ο λεπτό. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σίσιτς που ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Κουμόρτζι ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ με τον αέρα της υπεροχής και την ψυχολογία στα ύψη έφτασε και σε δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα. Ο Μάντζιος με εκπληκτική κίνηση έξω από την περιοχή άδειασε τον Τσότσαλιτς και με φαλτσαριστό σουτ στην αριστερή γωνία του Ελευθερόπουλου έγραψε το 0-2 για τους ασπρόμαυρους, με τον σκόρερ να τρέχει στον πάγκο αφιερώνοντας το γκολ στον Κώστα Παππά!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λεμονής προχώρησε σε διπλή αλλαγή βάζοντας τους Ρόκα και Αυλωνίτη αντί των Μιλοβάνοβιτς και Πετκάκη, ευελπιστώντας στην διαφοροποίηση προς το καλύτερο της εικόνας του Πανιωνίου. Πράγματι, οι κυανέρυθροι ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και άρχισαν να απειλούν την εστία του ΟΦΗ.

Μετά από κόρνερ του Κρκβέλια και κεφαλιά πάσα του Σιόβα, ο Κούτσι με προβολή μείωσε σε 1-2 στο 70' ξαναβάζοντας τον Πανιώνιο στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ωστόσο, οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση το χρονικό διάστημα της υπεροχής τους και εκτός αυτού, σε μία κόντρα επίθεση του ΟΦΗ στο 80', από έξοχη μπαλιά του Μάντζιου στον Σίσιτς, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3 για τους Κρητικούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα