Ο Σωκράτης Κόκκαλης ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως καλύπτει την αύξηση του Μ.Κ., ενώ έθεσε και προτεραιότητα για τα υπόλοιπα ζητήματα

16:56 7/4/2010 - Πηγή: Sport.gr

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Ολυμπιακού και ο Σωκράτης Κόκκαλης με την επιστροφή του από τις διακοπές του Πάσχα έπιασε κατευθείαν δουλειά. Το πρωί της Τετάρτης (7/4) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου με τους άμεσους

συνεργάτες του έθεσαν τα ζητήματα των ερυθρολεύκων σε προτεραιότητα. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να βρίσκεται στην κορυφή και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ενημέρωσε πως θα καλύψει ο ίδιος της αύξηση του Μ.Κ., από την στιγμή που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Λαυρεντιάδη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχώρησε λίγο μετά τις τρεις από τα γραφεία της ΠΑΕ, αφού νωρίτερα συζήτησε για αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του. Αυτό που τονίζουν από την ΠΑΕ είναι πως ο πρόεδρος θα συμπληρώσει ο ίδιος τα δέκα εκατομμύρια που χρειάζονται για να καλυφθούν τα 26 εκ. ευρώ, στα οποία είχε ορισθεί η αύξηση του Μ.Κ.

Αυτά τα χρήματα θα πρέπει να μπουν στα ταμεία του συλλό

Keywords
Τυχαία Θέματα