Ο Στέφανος Κουφίδης και η Κατερίνα Θεοδωροπούλου αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές για τον μήνα Απρίλιο σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ

Επί κοντώ και βάδην, με τους Στέφανο Κουφίδη και Κατερίνα Θεοδωροπούλου, αντίστοιχα, είχαν την τιμητική τους στο στίβο για το μήνα Απρίλιο, αφού συγκέντρωσαν την προτίμηση των φίλων του κλασικού αθλητισμού στην ανάδειξη των κορυφαίων του μήνα.

Ο Κουφίδης του ΓΣ Κηφισιάς (επί κοντώ), με ποσοστό ψήφων 60,8%, αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής για το μήνα Απρίλιο από τους φίλους του στίβου, οι οποίοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο έλληνας επικοντιστής πήρε, στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει, στις 23 Απριλίου την 1η θέση στους διεθνούς φήμης Φοιτητικούς αγώνες «Ντρέικ Ριλέις» στο Ντε Μόιν της Αϊόβα με 5.40μ. Η επίδοσή του αυτή ήταν νέο ατομικό ρεκόρ στον ανοικτό στίβο. Παράλληλα, ισοφάρισε το απόλυτο ατομικό ρεκόρ του, που έχει στον κλειστό από το 2008.

Δεύτερος ήταν στη δημοσκόπηση, με ποσοστό 39,2% των ψήφων, ο Γιώργος Κελεπούρης του Φίλιππου Βέροιας, ένας αθλητής που προέρχεται από οικογένεια βαδιστών και από μικρή ηλικία

Keywords
Τυχαία Θέματα