Ομπράντοβιτς: Δύσκολο ματς στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς την Τετάρτη (28/12) αντιμετωπίζει τον ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

"Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα και σε αρκετούς αγώνες έχει αγωνιστεί εξαιρετικά. Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο που παίζει επιθετικά και παίκτες που χρησιμοποιούν πολύ το isolation game

και σουτάρουν με υψηλά ποσοστά. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ματς εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών.

Από την πλευρά των παικτών ο Ίαν Βουγιούκας σχολίασε:

"Το Ρέθυμνο έχει πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλά και ακόμη καλύτερα εντός. Έχει μια πολύ δυνατή έδρα και είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή, καθώς δεν θέλουμε να βιώσουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όπως αυτό με την Καβάλα. Δεν έχουμε ακόμη διάρκεια, έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα, να δίνουμε το 100% κάθε φορά που βγαίνουμε στο γήπεδο. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά στο Ρέθυμνο. Με στήριξαν πολύ και στην ομάδα και ο κόσμος όσο έπαιζα εκεί. Η θητεία μου στο Ρέθυμνο με βοήθησε για τη συνέχεια της καριέρας μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα