Ομπράντοβιτς: Ποιοτική η Αρμάνι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν στέκεται στις τελευταίες κακές εμφανίσεις της Αρμάνι Μιλάνο και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη (19/1) για την 1η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς στο Μιλάνο και αρχικά σχολίασε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι στο Top 16 και, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό, όπως κάθε παιχνίδι στο Top

16. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ δύσκολο".

Για την Αρμάνι ο Ζοτς είπε: "Η Αρμάνι είναι μια ομάδα που σεβόμαστε πολύ, έχει την ποιότητα, ξέρει πώς να παίξει, έχει έναν πολύ καλό προπονητή, αν και τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν καλά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Σε πολλά παιχνίδια αρχίζουν εξαιρετικά και μετά από αυτό κάτι αλλάζει. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει στον πρώτο αγώνα του Top 16 και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Στράτου Περπέρογλου: "Είναι το πρώτο ματς παιχνίδι στο Top 16 και είναι σημαντικό να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα, από το ρόστερ της οποίας γνωρίζουμε καλά αρκετούς παίκτες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο Top 16 και ξέρουμε πως πρέπει να προσέξουμε τα πάντα για να βγούμε νικητές. Κάθε ριμπάουντ, κάθε κλέψιμο, κάθε καλάθι, μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα