Οι άγγλοι στέλνουν το Ροσίτσκι στον Ολυμπιακό!

Bρετανική ιστοσελίδα αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Τόμας Ροσίτσκι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ισχυρίζεται πως το θέμα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Αρσέν Βενγκέρ!

"Το αφεντικό της ’ρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, επιβεβαίωσε ότι ο μέσος Τόμας Ροσίτσκι είναι στόχος του Ολυμπιακού. Ο Τσέχος διεθνής σύμφωνα με ρεπορτάζ απασχολεί τη γερμανική

Βόλφσμπουργκ όμως ο Βενγκέρ είπε ότι ο Ροσίτσκι, που τώρα είναι τραυματίας, αποτελεί στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ιανουάριο", αναφέρει στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Football Gossip.

Εχει μάλιστα και τις δηλώσεις του Βενγκέρ, ο οποίος σε σχετική ερώτηση φέρεται να δήλωσε: "Πράγματι, ο Ροσίτσκι είναι πιθανό να πάει στον Ολυμπιακό!"

Ο μάνατζερ του τσέχου άσου, Πάβελ Πάσκα, έκανε, πάντως, δηλώσεις για το θέμα στην εφημερίδα Πρωταθλητής και δεν επιβεβαίωσε την είδηση: "Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτή τη δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Τόμας θέλει να μείνει στην Αρσεναλ. Μη με ρωτήσετε τίποτα άλλο, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα