Οι Μπαρτσελόνα, Σιένα και Ούνικς Καζάν ολοκλήρωσαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην φάση των ομίλων του Euroleague

Οι Μπαρτσελόνα, Σιένα και Ούνικς Καζάν ολοκλήρωσαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην φάση των ομίλων του Euroleague, επικρατώντας των Γαλατασαράι, Πρόκομ και Ολίμπια Λιουμπλιάνας αντίστοιχα.

Δυο συνεχόμενες ήττες ήταν πολλές για τη Μπαρτσελόνα, που μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με την Σιένα για την Euroleague και την Κάχα Λαμποράλ για το ισπανικό πρωτάθλημα, ξέσπασε στην Γαλατασαράι συντρίβοντας

την με 79-50 εντός έδρας.

Ο Μπονιφάς Ν΄Ντογνκ, που τελείωσε τον αγώνα έχοντας 26 πόντους, ριμπάουντ και 4 τάπες στην συγκομιδή του, ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ για τους φιλοξενούμενους διασώθηκε ο Σεβχέρ Οζέρ (11π.).

Η Σιένα είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν αδιάφορη στον αγώνα εναντίον της Πρόκομ, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ και το δεκάλεπτο έκλεισε με 16-18 υπέρ της ιταλικής ομάδας.

Η διαφορά μεγάλωσε κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου, με τον Αραντόρι να δίνει 12 πόντους προβάδισμα στην Σιένα (23-35) δύο λεπτά πριν από την λήξη του δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 23-37.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μισό του αγώνα και η Πρόκομ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Σιένα και κυρίως του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, του Πιέτρο Αραντόρι.

Η Ούνιξ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, της οποίας επικράτησε στην Σλοβενία με 63-76. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 11-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα