Οι ελεύθεροι και ωραίοι του ΝΒΑ

Το αν θα γίνει λοκ άουτ ή όχι στο ΝΒΑ δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε ακόμα. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και οι περισσότεροι αισιοδοξούν πως θα βρεθεί μία ικανοποιητική λύση για όλες τις πλευρές. Το σίγουρο είναι πάντως πως η αγορά θα είναι πλούσια
μετά το τέλος της σεζόν, καθώς οι διαθέσιμοι παίκτες (Free Agents) θα είναι πολλοί, αλλά και ποιοτικοί! Αντρέι Κιριλένκο (Σμολ Φόργουορντ)
Ο Ρώσος σούπερ σταρ μένει ελεύθερος και μετά από 9 χρόνια παρουσίας του στους Γιούτα Τζαζ είναι περισσότερο πιθανό από ποτέ να αλλάξει επαγγελματική στέγη ενδεχομένως και… ήπειρο. Σύμφωνα με κάποια ξένα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά η αλήθεια είναι πως το κασέ του βρίσκεται στα ύψη (17 εκατομμύρια δολάρια)Οι αριθμοί του φέτος: 11,7 πόντοι και 5 ριμπάουντ.Γιάο Μινγκ (Σέντερ)
O κίνεζος γίγαντας έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στον αστράγαλο, αλλά δεν τα παρατάει. Επιμένει και επαναλαμβάνει ότι θα κατορθώσει να επανέλθει. Φέτος αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλος μαχητής. Η μέχρι τώρα καριέρα του, το πάθος του και η ποιότητα δεν μπορούν ν αφήσουν αδιάφορη καμία ομάδα.Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ένας παίκτης με τα σωματικά προσόντα του Μινγκ, επομένως το ελεγχόμενο ρίσκο επιβάλλεται! Αυτή είναι η τελευταία του χρονιά με τους Ρόκετες, οι απολαβές του από τα 17 εκατομμύρια δολάρια, αναμένεται να μειωθούν σημαντικά. Το πιθανότερο είναι να του προταθεί συμβόλαιο ενός έτους από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.Οι αριθμοί του φέτος: 10,2 πόντους και 5,4 ριμπάουντ.Σέιν Μπατιέρ (Σμολ Φόργουορντ)
Δεν κάνει και την καλύτερη του χρονιά, αλλά πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν παίκτη που αδιαμφισβήτητα έχει πολλές εμπειρίες και μπορεί να βοηθήσει στα δύσκολα. Απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς για την Α’ Φάση των πλέι οφ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και δύσκολα δεν θα βρει μία καλή πρόταση μετά το τέλος της σεζόν. Αλλωστε τα χρήματα που παίρνει δεν είναι υπερβολικά πολλά (7 εκατομμύρια δολάρια).Οι αριθμοί του φέτος: 7,3 πόντοι και 3,3 ριμπάουντΑρον Αφλάλο (Σούτινγκ Γκαρντ)
Ο άσος των Ντένβερ Νάγκετς είναι ένας παίκτης που αποτελεί εργαλείο για έναν προπονητή κυρίως στην άμυνα. Αν βρεθεί δε στην μέρα του μπορεί να κάνει και τη διαφορά, καθώς δεν πρόκειται για έναν κακό σκόρερ. Η ομάδα του αν θέλει τον κρατάει ακόμα ένα χρόνο, καταβάλλοντας του περίπου 3εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν ομάδες που θα δώσουν περισσότερα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και αν η προσφορά τους δεν ισοφαριστεί από το Ντένβερ να τον αποκτήσουν.Οι αριθμοί του φέτος: 12,6 πόντοι και 3,7 ριμπάουντΚρις Χάμφρις (Πάουερ φόργουορντ)
Πρόκειται για έναν παίκτη που τα τελευταία 6 χρόνια έχει αλλάξει 4 ομάδες (Ντάλας, Γιούτα, Τορόνο και Νιου Τζέρσεϊ), αλλά σε αυτή που έπαιξε πραγματικά καλό μπάσκετ είναι η τελευταία. Ο Εϊβερι Τζόνσον έχει απολ
Keywords
Τυχαία Θέματα