"Οι μέτοχοι δεν εκτίμησαν την πρόταση μας"

Επίθεση κατά των μετόχων της ΚΑΕ Αρης εξαπέλυσε ο Τάκης Γεωργούλης που υπήρξε στο δ. σ. της ΚΑΕ και είχε καταθέσει πρόταση για την δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου. Ουσιαστικά φανέρωσε τον εκνευρισμό του από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η πρόταση και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε απάντηση από τους μετόχους.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται αν επιστρέψει στο δ. σ. της ΚΑΕ, αλλά

και για τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε η πρόταση. "Δεν επιστρέφω υπό αυτές τις συνθήκες. Πρόθεση μου δεν ήταν ποτέ να ανακατευτώ με την ΚΑΕ, δεν μιλάω μόνο για το οικονομικό. Ηταν πολλοί και σοβαροί οι λόγοι για τους οποίους αποσύραμε τη πρόταση, αλλά η σχετική ερώτηση θα έπρεπε να γίνει στους παράγοντες που αποφασίζουν, την ΓΕΝΕΣΙΣ της οποίας εκπρόσωπος είναι ο κ. Τζεβελέκης. Υποβάλλαμε γραπτώς τις προτάσεις μας, δεν πήραμε απάντηση, παρά μόνο λόγια.

Ζητήσαμε ορισμένα έγγραφα οικονομικής φύσεως άλλα ουσιαστικά, πήραμε και δεν πήραμε. Συν τοις άλλοις, στη διάρκεια των συζητήσεων, οι απαιτήσεων προς εμάς, συνεχώς αυξάνονταν. Αυτή η εξέλιξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο τους μετόχους που εκπροσωπούνται από τον κ. Τζεβελέκη. Αυτή την στιγμή η ΚΑΕ βρίσκεται σε μία κατάσταση οικονομική την οποία θα τη χαρακτήριζα 'όχι ευχάριστη'. Όταν βρίσκονται Αρειανοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, να αναλάβουν υπεύθυνα την διοίκηση και να βγάλουν από το τέλμα την ΚΑΕ ήταν αρκετό για να συμφωνήσουν. Αν υπάρχουν άλλοι λόγοι τους οποίους δεν ξέρουμε, γιατί οι κύριοι δεν συμφώνησαν μαζί μας τότε πρέπει να ρωτήσετε αυτούς. Δεν εκτιμήθηκε η πρόταση έτσι όπως θα έπρεπε, ενώ δεν μπορούμε να πούμε αν έγινε ή όχι αποδεκτή, γιατί απάντηση δεν πήραμε", είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό

Keywords
Τυχαία Θέματα