Ομάδα "ατσάλι" που έστειλε μήνυμα!

Το παιχνίδι της Ξάνθης ήταν το πιο δύσκολο που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι πράσινοι στο πρωτάθλημα, αλλά παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλά και αυτά που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν... μάσησαν, αντιπαρέταξαν καρδιά, ψυχή, τσαγανό και ποδοσφαιρικό εγωισμό και πέρασαν... άβρεχτοι από τα Πηγάδια, στέλνοντας μήνυμα σε όσους τους είχαν ξεγράψει!

Μια ομάδα "ατσάλι" που δεν λύγισε, ούτε από τις πολλές απουσίες που είχε πριν την έναρξη του αγώνα, ούτε από τον τραυματισμό του Βύντρα πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ούτε από την αποβολή του Βιτόλο και

την γενικότερη αντιμετώπιση που είχαν από τον... γνωστό και μη εξαιρετέο Παππά, ούτε από τον... άνεμο που στο δεύτερο μέρος, έπαιξε το δικό του παιχνίδι και δεν άφηνε τη μπάλα να βγει από την περιοχή του, ούτε από την καλά δουλεμένη αντίπαλό του, η οποία σαφώς και αδικείται από την μέχρι στιγμής βαθμολογική της συγκομιδή.

Πολλοί ήταν αυτοί που τους περίμεναν στη... γωνία και προσδοκούσαν σε γκέλα των πρασίνων στην ακριτική πόλη. Είπαμε, άλλωστε, οι οιωνοί δεν ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού, αλλά ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του, είχαν άλλα σχέδια, φεύγοντας από την Θράκη με ένα μάγκικο διπλό στις αποσκευές τους, που τους δίνει βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Αγία Τριάδα (Λέτο, Κουίνσι, Καπίνο) υπέγραψε την τεράστια από πολλές απόψεις νίκη του Τριφυλλιού στην Ξάνθη. Ο πρώτος μπορεί να μην το λέει και να μην το αποδέχεται δημοσίως, ωστόσο με τις πράξεις του εντός αγωνιστικού χώρου αποδεικνύει ότι είναι ο φετινός ηγέτης του Παναθηναϊκού. Κάτι που του αρέσει και το γουστάρει. Και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι πόσο πολύ το απολαμβάνει. Η νέα θέση, πιο κοντά στην περιοχή, που τον έχει καθιερώσει ο Φερέιρα, τον κάνει πιο επικίνδυνο και πιο αποδοτικό για τους πράσινους.

Ο δεύτερος (Κουίνσι) έδειξε και στα Πηγάδια ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του. Ο Γκανέζος ξέρει το τόπι, όταν παίρνει τη μπάλα και κάνει επέλαση δεν μπορείς να τον μαρκάρεις και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνει καλύτερα τους συμπαίκτες και την ομάδα του, τόσο θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Παναθηναϊκό.

Οσο για τον τρίτο, τον... ρούκι της παρέας, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Αν και 17χρονος, δίχως πολλές εμπειρίες και παραστάσεις, στο βάπτισμα του πυρός που πήρε στην βασική ενδεκάδα του Τριφυλλιού σε ένα παιχνίδι-καρμανιόλα τα πήγε Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α. Ο Καπίνο έδειξε τεράστια ψυχή και μαγκιά, δεν κώλωσε ούτε όταν δέχθηκε δύο γκολ (σε κανένα δεν φέρει ευθύνη), δεν έχασε την ψυχραιμία του και πραγματοποίησε σωρεία σημαντικών αποκρούσεων. Και εκτός αυτών, θυμηθείτε μία φάση εκεί προς το τέλος, που βγήκε σε μία ψηλή σέντρα και καθάρισε με ευκολία. Και φέρτε στο μυαλό σας ανάλογες περιπτώσεις με... άλλους τερματοφύλακες της ομάδας. Εχει δυνατότητες και εφόσον δουλέψει σωστά και τον πιστέψουν στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα