Οποιος προλάβει... τον "τελικό" με Κροατία

Σε κατάμεστο Καραϊσκάκη θα αντιμετωπίσει την Κροατία η Εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου, που με νίκη θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στο Euro 2012. Πίστη και πάθος για το τρίποντο στους διεθνείς μας, που βλέπουν με ικανοποίηση την στήριξη του κόσμου, που εξαφάνισε τα εισιτήρια του αγώνα. Ελάχιστα τα απούλητα εισιτήρια,

που αναμένεται κι αυτά να διατεθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη αναμέτρηση με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro έχει ξεκινήσει και άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής δηλώνουν έτοιμοι και αισιόδοξοι για το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ετοιμοι όμως δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές του Σάντος, αλλά και οι έλληνες φίλαθλοι, που έχουν σπεύσει να εκφράσουν με πράξεις την στήριξή τους στην γαλανόλευκη. Ελάχιστα είναι πλέον τα απούλητα εισιτήρια και τα λιγοστά (περίπου 200), που έχουν απομείνει να διατίθενται στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το βράδυ της Παρασκευής (7/10 21:45GR) στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι για να συμπαρασταθούν στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, ούτως ώστε να την βοηθήσουν και να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Στις τάξεις των διεθνών πάντως επικρατεί αισιοδοξία λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο σφύριγμα με τους παίκτες του πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού να δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στο πλευρό των ελλήνων διεθνών θα είναι και ο Σωτήρης Νίνης, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με το Ισραήλ όταν και η νίκη προήλθε από δικό του τέρμα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα επισκεφτεί τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα