Οπου φτωχός κι η μοίρα του...

17:14 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, έπειτα από ένα μπαράζ κακής διαχείρησης στην ΠΑΕ.

Κάποτε η ιστορική ομάδα εκ Κωνσταντινουπόλεως, ήταν από τα "μαγαζιά - γωνία" στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα αποτελεί τον φτωχό συγγενή των "μεγάλων" και είναι αναγκασμένη να πορεύεται με τη μοίρα της. Χωρίς να την ορίζει η ίδια, αλλά να την ακολουθεί.

Η μοίρα λοιπόν, της έφερε στο κατώφλι τον Βασίλη Ξενιάδη,

που σε άλλες εποχές δεν θα τολμούσε ούτε ο ίδιος να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με τα κοινά της Ενωσης.

Η "κεραμύδα", όμως, έπεσε την Παρασκευή (6/1), όταν στο ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη, εμφανίστηκε και ο Αργύρης Σαλιαρέλης, ως στενός συνεργάτης του Ξενιάδη.

Η ΑΕΚ είχε ζητήσει αποδείξεις οικονομικής φερεγγυότητας από τον φερόμενο ως υποψήφιο επενδυτή, κι εκείνος της... έδωσε με το παραπάνω.

Εμφάνισε έναν άνθρωπο, στον οποίο μεταξύ άλλων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη, τετελεσμένη και εν αποπείρα, σε βαθμό κακουργήματος, για άμεση και απλή συνέργια στο αδίκημα της απόπειρας απάτης και τέλος για παράνομη οπλοφορία.

Ακόμα, όμως, κι αν ο Σαλιαρέλης δεν θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ξενιάδης, το γεγονός ότι εμφανίστηκε και η ΑΕΚ τον δέχθηκε, αποδεικνύει ότι η Ενωση, μπροστα στην απόγνωση, λόγω του αδιεξόδου, έχει μετατραπεί σε ένα ξέφραγο αμπέλι... που δύσκολα θα ξαναβγάλει κρασί.

Keywords
Τυχαία Θέματα