Οver στο ΟΑΚΑ, No Bet o ΠΑΟΚ

Χαίρετε, κύριοι. Να με συμπαθάτε, αλλά αντί προλόγου θέλω να πω (να γράψω) τον πόνο μου. Χθες ήταν μια εξαιρετική μέρα για τους παίκτες (δεν είναι αυτός ο πόνος μου, αλλοίμονο...), υπό την έννοια ότι πέρασαν όλα τα φαβορί -πλην της Μπενφίκα.

Βλέπω, λοιπόν, δεξιά κι αριστερά τίτλους τύπου "τινάξαμε την μπάνκα στον αέρα με τόσο% επιτυχία" κλπ κλπ. Κύριοι, στο στοίχημα (για στρέιτ δελτίο μιλάμε) κερδίζει το 100%. Το 99% δεν είναι για την τσέπη, αλλά για κατανάλωση. Τι με νοιάζει εμένα αν έχω... 99 στα 100; Ταμείο πήγα;

Πάμε να κάνουμε το δικό μας ταμείο. Πέρασε η τετράδα μας και από

το σύνολο των εκτιμήσεων χάσαμε το 1-1 της Μπενφίκα, αν και στο ημίχρονο μάς έκανε τη χάρη να είναι μπροστά.

Βάλαμε, λοιπόν, ένα ποσό στην τσέπη και συνεχίζουμε χωρίς να... ψηλώνουμε απότομα. Το στοίχημα όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν είναι 100άρι, αλλά μαραθώνιος. Και είναι κρίσιμο για κάθε έναν από εμάς να μπορούμε να διαχειριζόμαστε σωστά και τις επιτυχίες, αλλά πολύ περισσότερο τις αποτυχίες. Για παράδειγμα, σήμερα δεν υπάρχει λόγιος να πέσουμε με τα μούτρα, επειδή χθες κερδίσαμε.

Πάμε να δούμε τώρα πώς θα τη βγάλουμε και σήμερα. Ας ξεκινήσουμε με τα δύο ελληνικά ματς. Σε όλες τις εταιρείες πέφτει το "2" της Λοκομοτίβ και το 1Χ στο Σάμροκ - ΠΑΟΚ. Σε όσο κακή κατάσταση κι αν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, πάντως, λεφτά στη Σάμροκ εγώ δεν βάζω. Καλύτερα να το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας. Αντίθετα, από την ΑΕΚ θα κρατήσω το over, περιμένοντας γκολ και από τις δύο πλευρές.

Κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του over πιστεύω πως είναι ακόμα τρεις αναμετρήσεις: Λάτσιο - Ζυρίχη, Αντερλεχτ - Στουρμ και Τβέντε - Οντένσε.

Πάμε τώρα σε σημείο. Θα ρισκάρω στο Χ2 της Ουντινέζε στη Μαδρίτη. Θεωρώ πως είναι δυσανάλογες οι αποδόσεις, σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι δύο ομάδες φέτος. Το 5αράκι είναι πειρασμός, όσο κι αν ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν προτίθεται να φρεσκάρει την ομάδα του.

Το Χ2 της Ουντινέζε θα το βάλω σ' ένα σύστημα (3-4) μαζί με τον "1" της Μπεσίκτας, το "2" της Στόουκ και τον "1" της Κοπεγχάγης.

Σε μια άλλη τετράδα θα παίξω τα over που είπαμε παραπάνω (ΑΕΚ, Λάτσιο, Αντερλεχτ και Τβέντε).

Keywords
Τυχαία Θέματα