Οζιέ: Δεν μετανιώνω για κάτι

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ εμφανίστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά μετά το διαζύγιό του με την Citroen, έχοντας υπογράψει στην Volkswagen, με την οποία θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2013.

Η φετινή χρονιά αποδείχτηκε η μοναδική του γάλλου οδηγού με την εργοστασιακή ομάδα της Citroen, καθώς οι κακές σχέσεις

του με τον Σεμπαστιέν Λοέμπ τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από αυτή με το τέλος του πρωταθήματος, παρότι είχε δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο.

"Υπήρξαν κάποιες άσχημες στιγμές, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι η σεζόν ήταν καλή", δήλωσε ο Οζιέ.

"Πήραμε πέντε νίκες, όσες και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, και παραμένω αρκετά μικρός σε ηλικία σε αυτή την κατηγορία. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιώσω τα πράγματα και το πιο σημαντικό είναι ότι έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω από την αρχή με μια νέα ομάδα.

"Νομίζω ότι δεν πρέπει να μετανιώσω για κάτι. Ανήκει στο παρελθόν. Εχω κάνει κάποια λάθη, αλλά και ορισμένα πολύ καλά πράγματα. Σίγουρα έχω μάθει πολλά και πρέπει να το θυμάμαι αυτό για το μέλλον".

Παράλληλα με τις δοκιμές που θα κάνει με το νέο VW Polo WRC ενόψει 2013, ο Οζιέ πρόκειται να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς, οδηγώντας μια Skoda Fabia S2000.

"Θα είναι μια παράξενη σεζόν γιατί κυρίως πρέπει να εξελίξω το αυτοκίνητο και να φτιάξουμε την ομάδα. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την Skoda και είναι σημαντικό για μας να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε όλες τις ειδικές του πρωταθλήματος και να μην χάσουμε τον ρυθμό μας.

"Τώρα ο στόχος μας είναι περισσότερο το 2013. Ξεκινάμε να χτίσουμε ένα πολύ δυνατό και γρήγορο αγωνιστικό, που να είναι έτοιμο να παλέψει για νίκες στο WRC όσο το δυνατόν πιο σύντομα".

Keywords
Τυχαία Θέματα