Π. Γιαννακόπουλος: Εύχομαι και τη νέα σεζόν να είμαστε και πάλι Πρωταθλητές Ευρώπης

Την Τετάρτη (12/10) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού, η οποία έχει... άρωμα από το NBA, καθώς το όνομα της είναι NBA revolution thirty και την φορούν οι 30 ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. "Εύχομαι και τη νέα σεζόν

να είμαστε και πάλι Πρωταθλητές Ευρώπης για να βάλουμε ακόμα ένα αστέρι στη φανέλα μας", δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

"Εύχομαι και τη νέα σεζόν να είμαστε και πάλι Πρωταθλητές Ευρώπης για να βάλουμε ακόμα ένα αστέρι στη φανέλα μας. Εύχομαι στους αθλητές και το τεχνικό τιμ υγεία. Ευχαριστούμε την Adidas για τη συνεργασία μας", είπε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα είναι στην προεδρία του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν, είπε πως "Δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις. Ας κυλήσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά και θα δούμε".

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στους εκπροσώπους των ομάδων που ζήτησαν την επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό, λέγοντας: "Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για ορισμένες ομάδες από το να γυρίσουν στον Ερασιτεχνισμό".

"Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Είναι δύσκολο να πετύχουμε ότι και πέρσι. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες με τους οποίους θα δουλέψουμε σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο" ήταν το σχόλιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους τόνισε από την πλευρά του: "Θα κάνουμε το καλύτερο για το Σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ρομέιν Σάτο, λέγοντας: "Είναι μια πολύ άνετη φανέλα, διαφορετική από τις άλλες. Ξεχωριστή θα έλεγα. Πιο μαλακή. Μου αρέσουν όλες, αλλά προτιμώ την μαύρη".

Για την έναρξη της Euroleague, ο κεντροαφρικανός τόνισε: "Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς. Η Μάλαγα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα".

Από τη πλευρά του, ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε: "Είναι μια πολύ ωραία φανέλα, η καλύτερη που έχω φορέσει ως τώρα. Είναι σημαντικό ότι παίζεις να μην ανησυχείς για το πως είναι η φανέλα σου. Κι αυτή είναι υπέροχη".

Αναφορικά με την έναρξη της νέας σεζόν, σχολίασε: "Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάει η σεζόν. Χρειαζόμαστε προπονήσεις ακόμη κι ίσως είναι θετικό ότι δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα".

Ο Αλεξ Μάριτς δήλωσε: "Δυστυχώς δεν θα έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος πριν την Ευρωλίγκα. Αυτό δεν αλλάζει κάτι πολύ για μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη".

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Λόγκαν δήλωσε: "Ελπίζω να πάρετε καλές φωτογραφίες. Η νέα εμφάνιση είναι η πιο άνετη που έχω φορέσει ποτέ. Ελπίζω να αρέσει στους φιλάθλους και να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν πάντα".

"Υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό"
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ADIDAS στην νότια Ευρώπη, Ρενέ Μπρεντσνάιντερ, που δήλωσε: "Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για ακόμα μία φορά την κορυφή

Keywords
Τυχαία Θέματα