Παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την κλήρωση για το EURO 2012 μαζί με τη Vodafone!

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Γρηγόρη Μάκο, Σωτήρη Νίνη, Αγγελο Χαριστέα, καθώς και το συνεργάτη του κ. Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδα Βόκολο προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την κλήρωση της τελικής φάσης του EURO 2012.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι παρευρισκόμενοι παίκτες, καθώς επίσης και ο κ. Βόκολος, έκαναν δηλώσεις στα MME για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και για την επικείμενη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο EURO 2012.

Η Vodafone, ως Χρυσός Χορηγός, συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα, στην πορεία της προς τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι διεθνείς γνώρισαν από κοντά το μοναδικό Sony Ericsson Xperia™ neo V το οποίο εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία της Vodafone από οικονομικά Smartphones. Το απίθανο αυτό multimedia Smartphone με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της τεχνολογίας Sony και του λειτουργικού της Google. Το Sony Ericsson Xperia™ neo V διαθέτει μεγάλη LCD οθόνη 3,7 ιντσών με Mobile BRAVIA engine, χάρη στην οποία όλες οι εικόνες και τα video έχουν ολοζώντανα χρώματα, ενώ οι φωτογραφίες φαίνονται εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα