ΠΑΟΚ: Θέλει ενίσχυση, αλλά με οικονομία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση. Το ερώτημα είναι όμως, τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Δικέφαλος στο φετινό πρωτάθλημα; Επί του παρόντος πάντως, αυτό που ξεκάθαρα δείχνει είναι ότι επιδιώκει με κάθε τρόπο να μειώσει τον προϋπολογισμό της χρονιάς. Αύριο (16/01) εξάλλου και ο Ρασάντ Ράιτ θα υπογράψει τη λύση του συμβολαίου και θα συνεχίσει (εκτός απροόπτου) στη γαλλική Ροάν.

Τα φετινά Β«μεγάλαΒ» συμβόλαια του ΠΑΟΚ

είχαν οι Μάρκους Γκόρι, Μαρτίνας Αντριουσκεβίσιους, Ρασάντ Ράιτ και Τζέι Αρ Γκίντενς. Από τους τέσσερις, οι τρεις έχουν ήδη αποχαιρετήσει. Είναι σαφές ότι η ΚΑΕ εξοικονόμησε ένα ποσό το οποίο είτε είχε δυσκολία στο να το καταβάλλει στους παίκτες, είτε το είχε αλλά προτίμησε να ακολουθήσει οικονομική πολιτική με σκοπό να είναι συνεπής στην καταβολή δόσεων στο άρθρο 99.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν άλλωστε κοστίζουν ελάχιστα. Υπό την έννοια ότι, Μίλουτιν Αλεξιτς και Ούρος Ντούβνιακ μηνιαίως θα στοιχίζουν τα μισά λεφτά απ' όσα εισέπραττε (επίσης μηνιαίως) μόνος του ο Αντριουσκεβίτσιους! Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αποκτήσει η ομάδα κι έναν Αμερικανό σέντερ, αλλά και σε αυτή τη περίπτωση, θα πρόκειται για μια (πολύ) φτηνή λύση.

Δηλαδή, δεν σκοπεύουν να δώσουν περισσότερα από 3.000-4.000 ευρώ για κάθε μήνα συνεργασίας. Αυτά τα δεδομένα λίγο πολύ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη ΚΑΕ έχουν θέσει ως προτεραιότητα το οικονομικό, έχοντας τοποθετήσει το αντίστοιχο αγωνιστικό αν όχι στο περιθώριο, σίγουρα σε δεύτερη μοίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα