Παπαλουκάς: Ξεκίνησα το ματς 32 και το τέλειωσα 33. Η Μπάρτσα φαβορί στον τελικόΤσίλντρες: Απλώς ακολούθησα τη φάση και κάρφωσα

01:10 8/5/2010 - Πηγή: Sport.gr

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε στην παράταση την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς έκλεισε μέσα στο γήπεδο τα 33 του χρόνια, καθώς στις 8 Μαϊου έχει τα γενέθλιά του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση, έπειτα από ένα ψυχοφθόρο ματς και πλέον ελπίζει πως την Κυριακή (9/5) στον τελικό θα λάβει για δώρο τον ευρωπαϊκό τίτλο. "Απλά ακολούθησαν τη φάση και

κατάφερα να καρφώσω", σχολίασε ο Τζος Τσίλντρες για τη φάση που έστειλε το ματς στην παράταση και κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό.

"Ξεκίνησα το ματς 32 και το τέλειωσα 33. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε το στόχο μας", τόνισε ο Παπαλουκάς και συνέχισε:

"Αξίζαμε τη νίκη, αν και η Παρτιζάν έπαιξε πολύ καλά. Προβληματιστήκαμε και δυσκολευθήκαμε να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε και τύχη και περασάμε. Τέλος καλό, όλα καλά... Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό με την Μπαρτσελόνα"

Οσο για τον τελικό με την Μπαρτσελόνα, ο Παπαλουκάς τόνισε: "Οι

Keywords
Τυχαία Θέματα