Παπουλής: Ξεπερνάμε τον εαυτό μας

Ο ΟΦΗ, που πέρασε από πολλά κύματα το καλοκαίρι, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα και μετά τη νέα του νίκη φιγουράρει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο πρωταγωνιστικής της χθεσινής (3/12) αναμέτρησης, Φώτης Παπουλής, μίλησε στον Sentra και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του

έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη επί του Αστέρα λέγοντας ότι ο ΟΦΗ είναι ομάδα που αντλεί ενέργεια από όλους τους παίκτες, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια της πορείας της ομάδας του στο πρωτάθλημα και αναγνώρισε το έργο του Νίκου Αναστόπουλου.

Για το πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έχουμε βγάλει ένα βαρύ πρόγραμμα . Τα ματς που έχουμε παίξει τις τελευταίες αγωνιστικές είναι με όλες τις μεγάλες ομάδες. Μαζέψαμε πολλούς βαθμούς και από δω και πέρα αντιμετωπίζουμε ομάδες που στόχο έχουν την παραμονή όπως εμείς. Έχουμε βατό πρόγραμμα και καλούμαστε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες σε αυτά τα ματς".

Για την προσωπική του απόδοση: "Σαν ομάδα είμαστε σε καλή φάση, το ίδιο κι εγώ. Όταν πάει η ομάδα καλά πάω κι εγώ. Βρίσκω τον εαυτό μου και προσαρμόζομαι στις συνθήκες τις Σούπερ Λιγκ κι ευελπιστώ να κάνω και καλύτερα πράγματα".

Για το γεγονός ότι όλο και περισσότερο Έλληνες χρησιμοποιούνται στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ: "Αξίζουν οι Έλληνες να πάρουν ευκαιρίες. Ο κάθε πρόεδρος θα προτιμήσει να πάρει ξένο παρά να δώσει ευκαιρία σε Έλληνες. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Έχουν βγει καλά ταλέντα όπως οι Φετφατζίδης και Βέλλιος. Αν προωθήσεις τους νέους και τους δώσεις ευκαιρία θα κάνουν ό,τι καλύτερο".

Για το στοιχείο της ομαδικότητας στον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ είναι ομάδα που αντλεί ενέργεια από όλους τους παίκτες. Σίγουρα κάποιοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως οι Μάντζιος και Ταβλαρίδης. Με τη συνολική δουλειά που γίνεται και με την καλή δουλειά που κάνει ο κ. Αναστόπουλος προσπαθούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για τις ασίστ που έχει και το αν τον ευνοεί ο τρόπος παιχνιδιού του ΟΦΗ: "Η ομάδα μας είναι καλή στους ανοικτούς χώρους. Είμαστε ποιοτική ομάδα με γρήγορους παίκτες από τη μέση και μπροστά. Αυτό με βοηθάει καθώς μπορώ να κάνω ασίστ και να σουτάρω απέναντι σε ανοικτές άμυνες".

Για το επίπεδο ετοιμότητας του ΟΦΗ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος: "Κάποια στιγμή πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρναμε. Περάσαμε ταλαιπωρία όλο το καλοκαίρι. Ο ΟΦΗ έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Δεν δείχνει κουρασμένος. Ειδικά στο Β' ημίχρονο που άλλες ομάδες πέφτουν εμείς ανεβαίνουμε".

Για την έδρα του ΟΦΗ και τη βοήθεια που προσφέρει: "Έχουμε την ευχαρίστηση να παίζουμε σε μια έδρα που είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Δύσκολα χάνεις σε αυτό το γήπεδο. Σου δίνει άλλη δυναμική κι ενέργεια. Ήταν κακή παρένθεση το ματς με τον ’ρη. Με τη βοήθεια του κόσμου θα παλέψουμε και τα επόμενα ματς. Ήταν δύσκολο ματς. Ήθελε και ο ’ρης τους β

Keywords
Τυχαία Θέματα