Παταβούκας: Είναι θέμα χρόνου για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει σχέδιο και ξέρει τον δρόμο για την επίτευξη των στόχων του και είναι θέμα χρόνου να πιάσει το επίπεδο που μπορεί, σύμφωνα με τον Κώστα Παταβούκα. Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Ομπράντοβιτς, στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης των πράσινων, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί

να διεκδικήσει με αξιώσεις και το φετινό Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παταβούκα:
Για την μέχρι τώρα εικόνα των πράσινων: "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα. Έχει διαστήματα που είναι καλός, άλλα που δεν είναι καλός… έχει σκαμπανεβάσματα".

Για το αν αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι ασυνήθιστα: "Δεν θα έλεγα ότι είναι ασυνήθιστα γιατί υπάρχουν ιδιαιτερότητες με παίκτες που ήρθαν από την Εθνική και σήκωσαν μεγάλο βάρος. Υπάρχουν και τραυματισμοί και το θέμα είναι όλοι κάποια στιγμή να συντονιστούν… Αυτό θέλει χρόνο, όμως.

Ο Παναθηναϊκός έχει σχέδιο και από την στιγμή που έχει σχέδιο και ξέρει πώς πρέπει να πάει στον στόχο, είναι θέμα χρόνου να πιάσει το επίπεδο που μπορεί. Έχει το καλύτερο προπονητικό επιτελείο και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και σε top επίπεδο: "Εγώ βάζω ως μέτρο το ματς με την ΤΣΣΚΑ που ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι ανταγωνιστικός και σε αυτό το επίπεδο. Από την στιγμή που η ποιότητα εξακολουθεί να υπάρχει, μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι κάποια στιγμή θα φτάσει στο σωστό επίπεδο αυτή η ομάδα".

Για τον στόχο του Final 4: "Ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα να κάνει προγραμματισμό και να είναι στο επίπεδο που θέλει όταν πρέπει, δηλαδή Μάρτιο, Απρίλιο. Θα έλεγα ότι έχει την δυνατότητα ο Παναθηναϊκός να φτάσει εκεί. Είναι μέσα σε αυτές τις ομάδες, που μπορείς να πεις ότι μπορούν να διεκδικήσουν το Final-4 με μεγάλες πιθανότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα