Περίεργη ιστορία στη Γ` Εθνική Ισπανίας

Απίστευτη ιστορία στη Γ` Εθνική κατηγορία της Ισπανίας και συγκεκριμένα σε ένα περίεργο ματς που έληξε με σκορ 14-0 ανάμεσα στη Λόρκα και την Πόλι Εχίδο.

Η Λόρκα πήρε αυτή τη θεαματική νίκη, αλλά δεν είναι αυτό το περίεργο της υπόθεσης. Οπως καταγγέλουν οι άνθρωποι της Λόρκα, άλλους παίκτες δήλωσε η Πόλι Εχίδο στο φύλλο αγώνα και άλλοι ήταν αυτοί που τελικά αγωνίστηκαν!

Με λίγα λόγια, οι κανονικοί παίκτες της ομάδας... αντικαταστάθηκαν με άλλους, που απλώς αγωνίστηκαν με ψεύτικα στοιχεία.

Ενας εξ αυτών είναι ο Χαβιλίγιο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν βρισκόταν στο γήπεδο την

ώρα του αγώνα, αλλά σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η Πόλι Εχίδο, έπαιζε στο ματς!

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Νταβίντ Φερναντέζ, ο οποίος επίσης δεν μοιάζει με τον παίκτη που δηλώθηκε στο ματς. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από ΜΜΕ στην Ισπανία.

Την ίδια ώρα, στα σχετικά ρεπορτάζ τονίζεται πως πρόσφατα η Πόλι Εχίδο πέρασε στα χέρια επιχειρηματία από τα Κανάρια Νησιά, ο οποίος είναι... εξαφανισμένος.

Για την ώρα η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει πάρει θέση για το θέμα. Εντύπωση προκαλεί ακόμη πάντως το γεγονός ότι η απόδοση του "διπλού" πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν στο 2,20 ενώ το over παιζόταν στο 2,10.

Keywords
Τυχαία Θέματα