Περιμένουν τον Αλεξιτς στον ΠΑΟΚ

13:13 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εντός των επόμενων ωρών ο Μίλουτιν Αλεξιτς κι όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος φόργουορντ θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τον Ικαρο Καλλιθέας. Ο ΠΑΟΚ φέρεται εξάλλου να συμφώνησε με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς (ατζέντης του Ντέγιαν Τομάσεβιτς) και κατ' αυτόν τον τρόπο να απέκτησε και πάλι το δικαίωμα μεταγραφών.

Το πλάνο των ανθρώπων του Δικεφάλου περιλαμβάνει την απόκτηση

τριών παικτών, καθώς επίσης και τη λύση του συμβολαίου με τον Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Ο Λιθουανός έχει μάλιστα το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ως προς την αποζημίωση.

Ο Αντριουσκεβίτσιους - όπως είναι λογικό - ζητάει όλα τα δεδουλευμένα και απέρριψε τη πρόταση της ΚΑΕ για τη καταβολή ενός μέρους αυτών. Από την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί το ζήτημα της ενίσχυσης της περιφερειακής γραμμής της ομάδας, αφού στον ΠΑΟΚ θέλουν - εκτός του Αλεξιτς αλλά και του Κοβίλ - να αποκτήσει η ομάδα κι έναν περιφερειακό παίκτη. Σαφέστατα πάντως, πρόκειται για αλλαγή του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας, καθώς αποδείχθηκε ότι αυτό του καλοκαιριού κάθε άλλο παρά ήταν πετυχημένο.

Σε πρώτη φάση πάντως, αυτό που απασχολεί τους επιτελείς της ομάδας είναι να επιστρέψει η τελευταία στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ικαρο Καλλιθέρας στο PAOK SPORTS ARENA και ο Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι... Β«είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Ικαρος άλλαξε πολλά το τελευταίο διάστημα, ενισχύθηκε με τους Μπάξτερ, Βασίλιεβιτς και Μπεκ. Εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα, θα δούμε ποιοι θα είμαστε στον αγώνα του Σαββάτου και πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, αλλά και να έχουμε προσήλωσε σε αυτά που έχουμε πει, ιδιαίτερα στην άμυναΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα