Πετρέας: Aν μας αφήσουν θα κερδίσουμε

23:36 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Εμφανώς εκνευρισμένος με την διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετρέας. Ο κεντρικός των πρασίνων τα... είχε με την διαιτησία, κλείνοντας τις δηλώσεις του με την ατάκα... "Aν μας αφήσουν θα κερδίσουμε". Αναλυτικά ο Γιώργος Πετρέας τόνισε: "Δεν έχουμε να αλλάξουμε τίποτα, αν μας αφήσουν θα κερδίσουμε. Στον προηγούμενο αγώνα ήμασταν 24-22
πήγε άουτ η μπάλα και αντί για 3-0 χάσαμε. Πόσες φάσεις έγιναν σήμερα, ευτυχώς που υπάρχει και η τηλεόραση για να τα δει ο κόσμος. Αν μας αφήσουν θα κερδίσουμε"."Τα ίδια και τώρα"
Τα ίδια παράπονα από την διαιτησία είχε και ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιάννης Λάιος, ο οποίος όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στην Γλυφάδα."Ο,τι γίνεται στο γήπεδο με τη πίεση και τη συμπεριφορά του κόσμου όλο το βάρος πέφτει στους διαιτητές και τους επόπτες. Τότε είναι που σταματάς να παίζεις βόλεϊ και ασχολείσαι με αυτά. Προχθές έγινε στο τέλος του τρίτου σετ, τώρα τα ίδια. Oταν δεν υπάρχει συγκέντρωση λογικό είναι να χάσεις".Για το ματς στη Γλυφάδα: "Αν έχουμε και εμείς τη στήριξη του κόσμου σίγουρα θα κερδίσουμε"."Η φυσική μας κατάσταση δεν το επέτρεψε"
Τέλος ο κορυφαίος ίσως παίκτης των πρασίνων στην αναμέτρηση, ο διαγώνιος και... πληγωμένος στο αριστερό χέρι, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, στάθηκε στην φυσική κατάσταση της ομάδας η οποία ήταν εκείνη που οι παίκτες δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς:"Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά και να κάναμε το 2-0, αλλά η φυσική μας κατάσταση δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για να συνεχίσουμε. Χάσαμε τις δυνάμεις μας και ρίξαμε το βάρος στο σερβίς και στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".Για τον αγώνα του Σαββάτου ανέφερε: "Η λεπτομέρειες είναι μικρές καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Πρέπει να επιστρέψουμε και να νικήσουμε το επόμενο ματς".
Keywords
Τυχαία Θέματα