Πλατινί: Με αντιπαθούν επειδή είμαι γάλλος

Ο Μισέλ Πλατινί δήλωσε πως οι άγγλοι τον αντιπαθούν μόνο και μόνο επειδή είναι γάλλος!

Ο πρόεδρος της UEFA έκανε αυτή τη δήλωση σε βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα εξήγησε: "Οχι, η αντιπάθεια δεν έχει να κάνει με το Financial Fair Play, αλλά με το ότι είμαι γάλλος. Είναι μέρος της θρυλικής αντιπαλότητας μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας που υπάρχει

πολλά χρόνια κι αυτό είναι όλο".

Οσο για το μήνυμα που στέλνει στους άγγλους φιλάθλους: "Ο έλεγχος των οικονομικών των ομάδων δεν πρόκειται για αγγλικό πρόβλημα. Το σύστημα αυτό δεν θέλει να σκοτώσει τους βρετανικούς συλλόγους αλλά να βοηθήσει τα σωματεία. Πρόκειται για περίπου 53 ομάδες και παίρνουμε αποφάσεις για την κάθε μια. Κάθε απόφαση που παίρνουμε αναπαράγεται από κάποιο μεγάλο Μέσο ενημέρωσης κι αυτό τραβάει την προσοχή".

Τέλος, ο Πλατινί αναφέρθηκε στο περιβόητο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 και υποστήριξε πως δεν θεωρεί σωστά να διεξαχθούν οι αγώνες με 40 και 50 βαθμούς κελσίου. "Το παγκόσμιο κύπελλο είναι η πιο σημαντική στιγμή του αθλήματος μας κάθε τέσσερα χρόνια , αλλά ποιος λέει ότι πρέπει πάντα να παίζουμε Ιούνιο. Δεν βλέπω το πρόβλημα να παίξουμε τον Δεκέμβριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα