Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τζορτζ Χιλ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Επιθυμία του τεχνικού του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, είναι η ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τζορτζ Χιλ!

Ο 25άχρονος αμερικανός (1.88μ.) έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στην θέση 1, όσο και στο 2 και αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία, τότε θα ενισχύσει τους πειραιώτες μέχρι

το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ντούντα έχει πάρει πολύ καλές συστάσεις για τον Χιλ από τον φίλο του και προπονητή των Σπερς, Γκρέγκ Πόποβιτς και η πρώτη απόπειρα του Ολυμπιακού να φέρει τον 25χρόνο γκάρντ στο Λιμάνι είχε γίνει πριν από ενάμιση μήνα.

Τότε, όμως, ο Χιλ ήθελε να μπει όρος στο συμβόλαιο ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μόλις θα άρχιζε η σεζόν στο ΝΒΑ, κάτι, που δεν δεχόταν ο "Σοφός". Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και με τις πιθανότητες να ακυρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ να αυξάνονται, ο Χιλ είναι πολύ κοντά στο να αποδεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας και να υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 25άχρόνος αμερικανός αποφοίτησε το 2008 από το Περντιού της Ιντιάνα. Στο κολέγιο έπαιζε στην θέση 2 και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία του Περντιού με 1.619 πόντους. Από το 2008 και έως την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς και είχε τον ρόλο του μπακ απ του βασικού 1 της ομάδας, του γάλλου Τόνι Πάρκερ.

Την τελευταία αγωνιστική χρονιά έπαιξε με τους Σπερς σε 76 αγώνες της κανονικής περιόδου και είχε μέσους όρους 11,6 πόντους και 2,5 ασίστ. Στα πλέι οφ έπαιξε σε 6 ματς και πέτυχε κατά μέσο όρο 11,7 πόντους και έδωσε 2,3 ασίστ. Στις 23 του περασμένου Ιουνίου και την ημέρα του Ντράφτ παραχωρήθηκε στους Ιντιάνα Πέισερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα